Model: NA 1,8L
Wysłany: 03-07-2010, 17:44 VII GÓRSKI ZLOT 2011 LIPIEC 1-3
Witam,
Pragnę zarezerwować takowy termin na zlot VII Górski.
Wstępnie zlot zacznie się w piątek wieczorem w znanym nam już hotelu NOVUM w Niepołomicach, pojedziemy dalej trasą przez piękną hopkę do Krynicy, gdzie też już znany jest hotel.
Model: Niunia
Wysłany: 04-07-2010, 12:21
Agent toż to połowa czerwca! My wtedy będziemy pewnie robić jakąś dłuższą wycieczkę... Nie możecie zlotu zrobić w lipcu?
Czerwiec to idealny miesiąc na wakacyjne wypady (do września nikt nie wytrzyma hehehe)
Bardzo chciałabym pojechać wreszcie na zlot górski więc rękami i nogami protestuje przeciwko takiemu terminowi i proszę o zmianę
Model: MX-5, NBFL'03 1.8
Wysłany: 04-07-2010, 12:31
AGENt napisał/a:
Pragnę zarezerwować takowy termin na zlot VII Górski.
Oooooo To pewnie znowu zlotu górskiego nie zaliczę A może pomyślcie nad alternatywnym terminem pod koniec maja ? Pogoda już wtedy powinna być letnia, a okresu wyjazdowego jeszcze nie ma
Czy górski nie może być w LIPCU (wtedy pojedzie pewnie również więcej osób, dla których czerwiec jest pracowo / uczelnianie / wyjazdowo obciążający...)?
Chcę jechać - ostatni górski w jakim uczestniczyłam wspominam bardzo pozytywnie - ale NIE w proponowany weekend .
Wysłany: 04-07-2010, 13:36
w lipcu są wakacje = korki na drogach w weekendy, dojazd w piątek ciężki, powrót w niedzielę ciężki... przesuńcie wyjazd na podbój Europy.... co Wy na to??
piszcie propozycje, będziemy rozważać różne wersje:D
Wysłany: 04-07-2010, 17:48
pogoda niepewna i zimno może być, tak jak w tym roku, ściana deszczu...
mamy te same argumenty, poza tym w wakacje sporo ludzi wyjeżdża gdzieś poza miasto i nocuje w cop ciekawszych miejscach, a ja nie chcę załatwiać byle rudery na zadupiu, gdzie miatkami nie dojedziemy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum