Witam serdecznie wszystkich Forumowiczow!
To jest moj 1 post tutaj
Nie posiadam (jeszcze) eMki ale naprawde gleboko sie nad tym zastanawiam.
Czy przewidujecie jakis spot w na slasku? a konkretnie cos w ok.Gliwice, zabrze, ruda, bytom,chorzow,katowice????
Moja ciotka ma Mazde z 2002 roku i twierdzi ze ja sie tam nie zmieszcze za bardzo... :/
mam 183cm wzrostu, jesli to bylo by mozliwe to chcialbym sie podlaczyc pod taki spot.
Chcialbym na zywo zobaczyc te cacka
Opcja z Makiem na rudzie, jest git wiec jesli bedziesz mial wolna miejscowe to ja bardzo chetnie sie pisze na nia. Co do pogody to aj juz sprawie zeby byla odpowiednia potrafie wymazac chmury ze zdjecia wiec na zywo tez raczej nie bedzie problemu
Model: '94 NA BP BRG USA
Wysłany: 31-07-2010, 15:39
aquarius_n - ja jadę wcześniej tego dnia po kumpla do Mysłowic i stamtąd jedziemy we dwóch na spota więc niestety raczej odpada, sorki za zamieszanie. Gdyby coś się zmieniło dam Ci znać tutaj w temacie
_________________ Pozdrawiam,
"Klucznik" Akar
Owner of 409.945th Miata
aquarius_n, spoko, jak wrócę to się przejadę do tej rudy i Cię przewiozę.... masz obiecane.
z zabrza jestem, wiec mamy blisko jak coś to namiary na mnie macie w moim portfolio (podanym poniżej) Dajcie znac jesli się coś dzisiaj 'urodzi' bo u mnie krucho z netem przez te burze
Wysłany: 13-08-2010, 01:37
Panowie, weekend zapowiada się upalny z pięknym słońcem.
Może tak w sobotę/niedzielę jakieś małe spotkanie późnym wieczorem i pośmiganie po okolicy top-down przy akompaniamencie wieczorno-nocnego chłodu?
"Klucznik" Akar
Owner of 409.945th Miata
Model: NA 1,8L
Wysłany: 13-08-2010, 09:38
jestem za, w tym tygodniu siedzę na śląsku... a jeśli macie chęć to w niedzielę, to możemy sobie machnąć trasę z częstochowy do ojcowa trasą zlotu górskiego...może nawet się znajdzie więcej zainteresowanych nie tylko ze śłąska??
Wysłany: 13-08-2010, 16:55
Mam w tej chwili jakieś 89% baku a musi mi wystarczyć żeby jechać do panny pod Kielce więc jakieś dalsze trasy niestety odpadają choć przyznam że trasa przez Ojców jest niesamowita Zawsze tamtędy jeżdżę
"Klucznik" Akar
Owner of 409.945th Miata
Model: NA '90 1.6 RED
Wysłany: 13-08-2010, 17:00
ja z bakiem mam podobnie a musze dojechac jeszcze do Opola i do Czestochowy wiec proponuje zeby wrescie sie udal spot pod Silesia a potem pomyslimy Jakies Uroczysko lub Hondowska Patelnia w Katowicach ?? Patelnia moze byc nudna ale np. w Chorzowie jest autodrom tylko nigdy tam nie bylem i nie wiem jak z wjazdem ale mysle ze jest za free Mozna by zrobic to co nam z Grzesiem nie udalo sie w Krakowie wiec maly Track-Day
_________________ MADE IN JAPAN || 39,134th Miata built in 1990
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum