W związku z poprawą pogody (tj. umyciem samochodu ) i znalezieniem większej ilości wolnego czasu postanowiłem przedstawić wszystkim moją nową miłość którą zakupiłem dwa tygodnie temu
Moją wybranką została wersja Silver Blues z 2003 roku w ciekawym kolorze Cerrion Silver Metallic (czy jak ktoś woli srebny z odcieniem zielonego, tudzież seledynowy ).
Muszę przyznać że z racji tego iż uparłem się by mieć w samochodzie klimatyzację, szperę, utwardzone zawieszenie, no i silnik 1.8 moje poszukiwania trwały prawie pół roku, ale w końcu udało się i teraz codzienna podróż do pracy odbywa się z bananem na twarzy
Z częścią z was miałem już okazję się spotkać wczoraj pod BUWem w Warszawie, ale mam nadzieję, że uda się zaliczyć również jakiś ogólnopolski zlot
Pozdrawiam,
Łukasz
Fotki poniżej:
_________________ "Wydałem mnóstwo kasy na alkohol, laski i szybkie samochody, resztę po prostu zmarnotrawiłem..." - George Best
Bo to właśnie ta Sprowadzona z Niemiec (zresztą wersja Silver Blues była tylko na DE) lekko walnięta w lewy tylni błotnik, ale zrobiona została całkiem dobrze i po wytargowaniu dobrej ceny i dokładnym sprawdzeniu w ASO we Wrocławiu przeszła w moje ręce
_________________ "Wydałem mnóstwo kasy na alkohol, laski i szybkie samochody, resztę po prostu zmarnotrawiłem..." - George Best
Dzięki, dzięki ciasne zakręty jak najbardziej byle bez krawężników
Co do planów to na razie bezawaryjna jazda przede wszystkim
Jak finanse pozwolą to na pierwszy ogień pójdzie cały wydech + jakieś chłodniejsze powietrze dla silnika chyba że zainwestuje w hard top na zimę (ale nie jest to priorytet ).
Wygląda nieskazitelnie. Ciężko jest osiągnąć takie odbicie w jasnych kolorach lakieru, musiałeś się nieźle napracować przy tym czyszczeniu.
Muszę się przyznać że z braku czasu poszedłem na łatwiznę i umyłem go szamponem z woskiem Castrola tym bardziej cieszy mnie że łatwym kosztem wyszedł całkiem niezły efekt
lukemx5 napisał/a:
Może jestem burak ale ja bym dodał białe obrysówki i kierunki ...ale pewnie jestem burak..
W takim razie też mam coś w sobie z buraka bo sam o tym myślałem
Musiałbym przymierzyć i zobaczyć jak by to wyglądało w porównaniu z serią...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum